RødBeder, roer og radiser er alle populære rodfrugter, der tilføjer farve, smag og næring til ethvert køkken.
Beder: Kendt for deres dybe røde farve og søde smag, er beder perfekte både rå i salater og kogte i varme retter.
Roer: Roer har en jordnær, let sød smag og kan tilberedes på mange måder.
Radiser: Disse små, skarpe og sprøde rodfrugter er fantastiske som en snack, i salater eller som en krydret tilføjelse til mange retter.
Rødbede, Boltardy Tidlig.
Ideel til tidlig såning, udendørs når jorden er 5 grader. God rund form med flot rød farve, fast i konsistens og god smag. 275 frø.
Rødbede Moulin Rouge
Meget mørkerød rund rødbede der kan nydes som babyrødbede. Producerer 1-2 rødbeder pr frø. 5 cm mellem frøene og udtynding er ikke nødvendig. 150 frø i posen.
Majroe Turnips Sweet Marble F1
En dejlig sød majroe der ikke har nogen bitter eftersmag. Bladene kan også bruges som spinat
Kålroe, Swede, kålrabi, Svensk turnip eller swede, Best of All
Meget nemme at dyrke
Meget hårdfør og nem at dyrke, med rig gult kød, glat tekstur og mild smag. 750 frø.