Har du fået smag for spirer, kan det nok betale sig at regne på, hvordan du køber det billigst. Frø er absolut den biligste måde, og så dyrke dem selv. De er ofte mere friske, bliver de for gamle kommer lugten af mug frem, og går i smagen. Du kan købe frø til spirer i blandinger, hvor du dyrker og spiser frøet sammen med spiren. Mungbønne spirer indgår ofte i mix sammen med en masse andet der angiver smagen. Derudover kan du købe dem enkeltvis, og dyrke dem hver for sig eller blande dem selv. Du kan også dyrke microgrønt, hvor du dyrker frøet på fx. vat, som du kender fra karse, og klipper de små planter som baby. Du kan dyrke i små bøtter eller glas, det kræver ikke noget specielt, men frø skal ofte skylles 1 til 2 gange om dagen, det kan dog være praktisk med noget udstyr hvor det er nemt at skylle, også de små frø.

Spireblanding, Spicy Mixture, Økologisk

Beskrivelse Mere information

Spirer krydret blanding. Vil du gerne have en stærk smag? Så er ‚Spicy Mixture‛ fra SPERLI lige noget!
Denne blanding består af af mungbønnefrø (70%) og radisefrø (30%)
Kan dyrkes hele året, er nemt at dyrke. Skal bruges frisk i gryderetten eller i salaten. Indholdet er nok til: 30 g.


Varenr #: 24707
29,00DKK

29,00DKK

Please select product options before adding to cart

Varen er tilføjet indkøvskurven

Loading Opdaterer kurv…

Spireblanding, stikkende blanding, økologisk

Beskrivelse Mere information

Spirermix med intensive smag. Har en krydredet, også meget stikkende smag fra frøene,
Den indeholder til bukkehorn (20%), radise (20%), radise (30%) og sennep (30%).

Du kan høste efter 3 til 8 dage. De er lette at dyrke, skal skylles i vand 1-2 gange om dagen. Økologiske frø, du får ca. 30gram


Varenr #: 24709
29,00DKK

29,00DKK

Please select product options before adding to cart

Varen er tilføjet indkøvskurven

Loading Opdaterer kurv…

Spiremix Mikrogrønt, asiamix. Krydret.

Beskrivelse Mere information

Sojabønnespirer, azukibønner, linsespirer, sennepsspirer, ræddikespirer. Giver store og sprøde, søde stærke og aromatiserede spirer. Hurtig og nem at dyrke. Med en lækker lidt skarp frisk smag. Klar på bare nogle 4-6 dage og meget nærende, perfekt til salater, sandwich og vokretter.

ca 30 gram i posen.
Varenr #: 14272
22,95DKK

22,95DKK

Please select product options before adding to cart

Varen er tilføjet indkøvskurven

Loading Opdaterer kurv…

Pak Choi, til mikrogrønt

Beskrivelse Mere information
Pak Choi, til mikrogrønt

Salg

Pak Choi frø, dyrkes til microgrønt. Bruges til salater og gryderetter, supper mv. Bliver virkeligt flotte grønne, har en mild kål smag.

Klar på 16-21 dage.


Varenr #: 35025
ikke på lager

Gammel pris: 29,00DKK

Pris lige nu: 9,00DKK

Du sparer: 20,00DKK

Mikrogrønt af rødbede, Bulls Blod

Beskrivelse Mere information
Mikrogrønt af rødbede, Bulls Blod

Salg

Microgrønt af rødbeder, smager som vi kender det, giver sødmed til salaten
Meget røde stængler, og mørkegrønne blade. kan bruges i salater, supper og sovs. Kan være rigtig god når du laver mad med hvidløg. Klar på 16 til 21 dage. Der er 800 frø i posen, vejer ca. 12 gram.


Varenr #: 18103
ikke på lager

Gammel pris: 29,00DKK

Pris lige nu: 9,00DKK

Du sparer: 20,00DKK

Mikrogrønt af Radis

Beskrivelse Mere information

Radis MicroGrønt

Lidt krydrede smag, du får pift i salat eller sandwich. Men du kan også bruge dem som pynt på alt muligt, fx. supper og andre retter.

At dyrke dem er nemt, og det lykkes for alle havebegynder. Frø er lagt på en plade, du ligger i en bakke af en slags, det skal vandes og efter 12 dage har du dine egne sprød radiser spirer!

1500 frø (ca 30 gram)


Varenr #: 11866
ikke på lager

Pris lige nu: 28,50DKK

Mikrogrønt af Basilikum rød

Beskrivelse Mere information

Microgrønt af Basilikum, røde stilk og røde blade. Dyrkes som microgrønt, dvs. de spirer hurtigt, og kan klippes efter 12 dage, du spiser stængel og blade. Skal bare vaskes.
Flot farve, bruges i salat, supper eller pasta. Specielt lækkert frisk ovenpå tomat.

1500 frø (6.5 gram)


Varenr #: 35019
ikke på lager

Pris lige nu: 36,50DKK

End of content

No more pages to load